Nemcsak duguláskor segítünk, akár a teljes fürdőszoba felújításban is számíthat ránk!

A fürdőszobája már nem tud úgy teljesíteni, mint régen? Kicsit kopott, kicsit elhasznált, itt csöpög, ott kattog, egyre több probléma van vele? Itt az ideje, hogy betervezzen egy teljes fürdőszoba felújítást, ha azt szeretné, hogy a jövőben ne okozzon több gondot és éppen olyan egyszerű legyen a használata, mint amikor minden új volt!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szüksége van egy szakmailag hozzáértő csapatra és engedje át nekünk a teljes fürdőszoba felújítással járó munkàlatokat! Miben tudunk segíteni azoknak, akik a fürdőszobájukhoz keresnek szakmai segítséget? Minden, ami a fürdőszoba, az a mi asztalunk, hiszen a vízvezeték szereléstől a szaniterekig mindenhez értünk.

Akinél már régen történt renoválás, annak érdemes átnézetnie a vízvezeték rendszert teljes fürdőszoba felújításkor, hiszen ennek az állapota nagy mértékben befolyásolja azt, hogy milyen a lakás vagy épület vízellátása. Az új vagy felújított vízvezeték rendszer nemcsak a fürdőszoba színvonalasabb működéséhez járul hozzá, hanem az ingatlan értékét is megnöveli.

Természetesen a vízvezetékekhez általában csatlakozik egy bojler is. Ha a bojler nem működik, régi, nincs karbantartva, akkor a melegvíz ellátás nem lesz kielégítő. Ott vannak még a szaniterek is, amik szintén alapvető fontossággal bírnak, hiszen mindennapos a használatuk. Nem kell másik szakembert hívnia ezekhez a kiegészítőkhöz sem, hiszen a mosdókagylókhoz és a zuhanykabinokhoz is értünk. Megjavítjuk, kicseréljük, szervizeljük, amire aktuálisan szükség van. Aki szeretné, törölközőszárítót építünk be, új rendszert alakítunk ki, bekötjük az új mosógépet vagy kicseréljük a régi csaptelepeket teljes fürdőszoba felújításkor.

A teljes fürdőszoba felújítást sok év tapasztalattal és magas szakmai hozzáértéssel végezzük. Több, mint húsz éve foglalkozunk ezzel és minden megbízást igyekszünk maximálisan teljesíteni. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén! Kérjen árajánlatot a teljes fürdőszoba felújításra és mi azonnal hozzálátunk a terv szerinti kivitelezéshez!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

womás csatornatisztítás